Skip to main content

Tapauskuvaus: FläktGroup

Tästä tapauskuvauksesta käy ilmi, miten FläktGroup käyttää M-Filesia laadunvalvontajärjestelmien parantamiseen ja pystyy sen avulla lieventämään tuotantoprosesseihin ja -käytäntöihin liittyviä riskejä

Download PDF

Maailman johtava ilmankäsittelylaitteiden valmistaja käyttää M-Filesin helppokäyttöistä dokumenttienhallintaa ISO-dokumentointiin, tavarantoimittajien hallintaan ja projektien raportointiin.

Maailmanlaajuinen ilmankäsittelyratkaisujen suurnimi FläktGroup otti M-Filesin käyttöön ISO-dokumentaation hallintaan, toimittajien laskujen hyväksyntäprosessin automatisointiin, projektiraportointiin ja toimittajasopimusten hallintaan. Kun dokumenttienhallinnan virheistä ja näiden alueiden tehottomuudesta on päästy eroon, FläktGroupin saamat laatuongelmista johtuvat reklamaatiot ovat vähentyneet merkittävästi.

”Ottamalla käyttöön M-Filesin dokumenttienhallinnan työnkulut sekä arkaluontoisille että kriittisille dokumenteille olemme pystyneet vähentämään merkittävästi manuaalisesta syöttämisestä syntyviä virheitä. Tämä on parantanut niin tuotteiden laatua kuin toiminnan kannattavuuttakin.”

Paul Ellison
FläktGroup, Vice President, Information Management