Skip to main content

Tapauskuvaus: Gasum

Lue Gasumista, Suomen johtavasta maakaasuyrityksestä ja siitä, miten monipuolinen M-Filesin yritystiedon hallintajärjestelmä auttaa helpottamaan projektinhallintaa, partnerienhallintaa ja laaduntarkas

Download PDF

Suomen maakaasumarkkinoiden johtaja tehostaa M-Filesilla projektinhallintaa, partnerienhallintaa ja laadunvalvontaa.

Tässä tapauskuvauksessa kerrotaan Suomen maakaasumarkkinoiden johtavasta yrityksestä, Gasumista, ja yrityksen M-Filesin käytöstä projektinhallinnan, partnerinhallinnan ja laadunvalvonnan tarpeiden täyttämiseen. Gasumin liiketoimintaan liittyy suuri projektitiedon ja siihen liittyvien prosessien määrä. Tärkeisiin projektisisältöihin kuuluu työlupia, asennustietoja ja lupadokumentteja, käyttöohjeita ja -oppaita, takuuasiakirjoja ja vakioituja toimintaohjeita, ja Gasumin kyky organisoida ja hallita niitä tehokkaasti vaikuttaa suoraan yrityksen kykyyn toimittaa tehokkaasti energiaa yritysasiakkailleen.

”Sen lisäksi, että M-Files on erinomainen dokumenttienhallintajärjestelmä, jossa on vahvat työnkulkuominaisuudet ja joka voidaan integroida helposti CRM- ja ERP-järjestelmiimme, Windows-pohjainen liittymä oli meille olennainen valintakriteeri.”

Tiina Niinimäki
Kehityspäällikkö, Gasum