Skip to main content

Tapauskuvaus: iLOQ

iLOQ, elektronisten lukitusjärjestelmien suunnittelija ja valmistaja, sujuvoitti työnkulun automatisoinnin ja käyttöoikeuksien hallinnan sekä sisäisesti että toimittajaverkostossaan M-Filesia käyttämä

Download PDF

Elektronisten lukkojen tarjoaja suojelee tieto-omaisuutta ja hallitsee toimittajaverkkoa M-Filesilla

iLOQ tekee yhteistyötä lukuisten toimittajien, valmistuspartnerien ja alihankkijoiden kanssa innovatiivisten, elektronisten lukitusjärjestelmiensä tuottamisessa. Kuten odottaa saattaa, turvallisuusalalla toimivan iLOQin on noudatettava korkeatasoista tietoturvaa sisällön suhteen, ja yrityksen ja sen liiketoimintapartnerien tuottamien tekijänoikeuksien ja tieto-omaisuuden suojelu on erittäin tärkeää. Kuten monet organisaatiot, iLOQ käytti verkkokansioita kaikkien yritysdokumenttiensa tallentamiseen ja hallintaan. Tästä seurasi tehottomuutta tilanteissa, joissa tietty tiedosto piti löytää ja luottamukselliset tiedostot suojata.

Tässä menestystarinassa kerrotaan, miten M-Filesin tiedonhallintaratkaisu (ECM) auttoi iLOQia virtaviivaistamaan dokumenttienhallintaa, automatisoimaan työnkulkuja ja turvaamaan luottamuksellisia tieto-omaisuuksia sekä sisäisesti että toimittajaverkossaan.